GRATIS VERZENDING VOOR ALLE BESTELLINGEN

Over Ons

Lekto Woodfuels is een familiebedrijf dat is opgericht met het doel om de bestaande houtbrandstofmarkt voor klanten te vereenvoudigen. We concentreren ons erop het aankoopproces voor houtbrandstof minder overweldigend, gemakkelijker, sneller en aangenamer te maken. We zetten ons in om onze klanten de beste houtbrandstoffen ter beschikking te stellen. Dit doen we door gebruik te maken van onze kennis van de houtbrandstofindustrie en door zorgvuldig de ontwikkelingen in de houtbrandstofindustrie te volgen, niet alleen op nationaal niveau, maar ook in de rest van Europa.

We bieden alleen zorgvuldig geselecteerde producten die het meest geschikt zijn voor open haarden, multi-fuelbranders en merkkachels. Het bestellen van houtbrandstoffen is eenvoudig. Met slechts enkele klikken is uw bestelling op onze website afgerond en onmiddellijk verwerkt..

Het verwarmen van huizen met brandhout heeft een rijke traditie. Naarmate houtverbrandingstechnologieën vorderen groeit ook de manier waarop houtbrandstoffen worden geproduceerd. Efficiëntere en betrouwbaardere houtbrandstoffen zijn nu al beschikbaar. Onze hardhout Houtbriketten zijn een ideaal voorbeeld van een dergelijke technologische ontwikkeling.

Met brandhout was het altijd een uitdaging om de kwaliteit, kwantiteit en consistentie van het hout te bepalen. Dat probleem is nu verleden tijd. Onze hardhout Houtbriketten worden verpakt op een constant gewicht en we gebruiken hoogwaardige verpakkingen. De hardhout Houtbriketten zijn gemaakt van gedroogde en geperste materialen, met een vochtgehalte van minder dan 10%.

Ze branden heter en schoner dan oven gedroogde brandhout. Onze hardhout Houtbriketten hebben een hoge dichtheid, waardoor ze langzamer branden en langer meegaan. Ze zijn ook gemakkelijk te vervoeren, hebben minder opslagruimte nodig en worden altijd droog en gebruiksklaar geleverd. Om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen, bieden wij ook natuurlijke aanmaakblokjes.

Wij geven om onze omgeving. Al onze producten zijn afkomstig van goed beheerde, duurzame bossen!